نکات و ترفندهای مربوط به مراقبت از دستگاه گلدوزی
١. دستگاه گلدوزی خود را بپوشانید.
هنگامی که دستگاه گلدوزی در حال استفاده نیست، آن را بپوشانید. پوشاندن آن از ورود گرد و غبار به قسمت های مختلف دستگاه جلوگیری می کند. مطمئن شوید که دستگاه در صورت عدم استفاده کاملاً پوشانده شده است.
٢. دستگاه را از برق بکشید.
پس از اتمام کار، مطمئن شوید که دستگاه را از برق جدا کرده اید؛ زیرا نوسانات برق می تواند به دستگاه شما آسیب برساند. قطع اتصال دستگاه باعث محافظت از دستگاه شده و همچنین باعث صرفه جویی در مصرف انرژی نیز می شود. همچنین باید بدانید که بیمه نامه دستگاه گلدوزی مشکل یا خسارت ناشی از منبع انرژی را شامل نمی شود.
٣. سوزن ها را به موقع جایگزین کنید.
اگر از دستگاه گلدوزی برای مصارف شخصی استفاده می کنید پس از هر ٤ ساعت کار و در استفاده تجاری پس از ٢ ساعت کار سوزن ها را تعویض کنید. سوزن ها بعد از این مدت کند شده و قادر به دوخت مناسب نیستند که می تواند به پارچه آسیب برساند. تعویض سوزن، شما را از دوخت ضعیف و هر نوع مشکل دوخت نجات می دهد.
٤. نوع دقیق پایه سوزن
اگر می خواهید بهترین دوخت را داشته باشید،استفاده از نوع دقیق پایه سوزن نیز ضروری است. سوزن باید مطابق پارچه ای باشد که استفاده می کنید. به عنوان مثال، از سوزن های تیز برای پارچه های بافته شده استفاده کنید.
اگر می خواهید یک تجربه دوخت بی نظیر و جالب داشته باشید، باید اطمینان حاصل کنید که نوع مناسب سوزن انتخاب شده است. شما باید مدتی را سپری کرده و سوزن را برای دستگاه خود با دقت انتخاب کنید. فقط سوزن های صحیح برای گلدوزی می توانند دستگاه شما را از آسیب نجات دهند. سوزن باید به گونه ای باشد که برای دستگاه شما مناسب بوده و کاملا روی پارچه کار کند.
٥. از نخ مناسب استفاده کنید
استفاده از نخ مناسب نیز بسیار مهم است. اگر فکر می کنید با خرید نخ های ارزان با کیفیت پایین در حال صرفه جویی هستید، کاملا اشتباه می کنید. این مسئله باعث می شود در طول دوخت با مشکلات مختلفی روبرو شوید. یک نخ با کیفیت پایین می تواند به راحتی دوخت شما را خراب کند. نخ با کیفیت ضعیف باعث می شود در هر زمان و حتی اگر در حال انجام اقدامات دیگری برای نگهداری دستگاه گلدوزی هستید، با مشکلات مختلف روبرو شوید.
- ۹۹/۰۴/۰۷